Home/Leden/Facilitaire dienstverlening

Leden › Facilitaire dienstverlening

Go-Trex B.V.

Go-Trex is een Internet Service Provider voor onder andere Internet over glasvezel/xDSL/straalzender, VoIP-telefonie, Cloud-werkplekken, serverhosting, online back-up, domeinregistratie en web hosting. Wij werken voor u aan innovatieve oplossingen, bent u ook klaar voor de volgende stap van internet-dienstverlening?

Go-Trex B.V.2019-03-27T12:56:44+00:00

NoRisk Parking B.V.

NoRisk Parking B.V., is dé exploitant van bewaakt parkeren, waardoor u zorgeloos uw waardevolle ladingen en voertuigen veilig, bewaakt en beveiligd kunt stallen cq. parkeren op onze (vrachtwagen) parkeerterreinen. NoRisk Parking is 24 uur, zeven dagen per week beveiligd en bewaakt. Bij NoRisk Parking is het mogelijk om per uur, dag, week, maand en per jaar beveiligd te parkeren. NoRisk Parkeerterreinen zijn 24 uur, 365 dagen per jaar geopend.

NoRisk Parking B.V.2019-11-26T13:13:24+00:00

Support IT

Support IT is een ondernemend en betrokken IT-bedrijf uit Pijnacker-Nootdorp. Door slim IT-gebruik zorgen wij ervoor dat je altijd kunt werken. Of het nu gaat om cloudoplossingen of de installatie en het beheer van hardware en software. Diverse MKB-bedrijven in de regio Zuid-Holland doen al een beroep op onze IT-diensten. Onze klanten zijn onder meer administratiekantoren, bouwbedrijven, drukkerijen, installatiebedrijven, makelaars en tuinbouwbedrijven.

Met Support IT heb je geen omkijken meer naar je IT!

Support IT2019-11-26T13:24:13+00:00
Go to Top