Graag nodigt het bestuur van bedrijvenpark De Boezem jullie uit voor de ledenbijeenkomst op 29 november die wij gezamenlijk met de gemeente organiseren. In aansluiting op de door ons uitgevoerde duurzaamheidsscan in 2015 en de taakstelling die de gemeente heeft gekregen om energie neutraler te worden, hebben wij de handen ineengeslagen.

Let op: De locatie is gewijzigd naar: Vloeren on line – ingang Ambachtsweg nummer 5.

U treft hier de uitnodiging die namens wethouder van Staalduinen is opgesteld. Wij willen middels een actieve discussie en hele concrete voorbeelden van collega-bedrijven op De Boezem de begrippen duurzaamheid en energiebesparing meer bespreekbaar maken.

Op welke vaak eenvoudige wijze kunt u binnen uw bedrijf meer aan duurzaamheid doen, en met welke maatregelen valt er eenvoudig energie te besparen? Is het door u gekozen energiecontract ook de meest interessante voor uw situatie? Onafhankelijke adviseurs kunnen u daar die avond wellicht meer over vertellen.

Wij hopen op een goede opkomst zodat we kunnen laten zien dat we op een maatschappelijk verantwoorde manier kunnen en willen ondernemen op De Boezem.

Programma
Datum: Dinsdag 29 november 2016
Welkom: Vanaf 17.00 uur – broodjes en soep
Aanvang Programma: 18.00 uur